Gemensamma utrymmen

Tvättstuga

Den gemensamma tvättstugan i källaren är utrustad med två tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. Även tork- och strykrum finns för medlemmarnas förfogande.

Tvättid bokas med ditt lägenhetsnummer på tvättavlan. För att utnyttja tvättstugan så effektivt som möjligt är det tillåtet att använda torktumlare och torkskåp 30 minuter efter att din tvättid går ut.

Dyker man inte upp senast 30 minuter in på sin tvättid kan en annan medlem använda sig av tvättiden.

Förråd

Till varje lägenhet hör två förråd, ett på vinden och ett i källaren. Förråden är uppmärkta med lägenhetsnummer. Enbart vid tillfällig förvaring, exempelvis i samband med renovering, är det tillåtet att ställa saker utanför sitt förråd. Detta ska först godkännas av styrelsen.

Cykel

Cykeln parkerar du nedanför porten i cykelstället. Om du vill vinterförvara din cykel kan den ställas i förrådet med trädgårdsredskap.

Hobbyrum

Ett spartanskt hobby- och snickarrum finns i källaren. Kontakta styrelsen för att få låna nyckel.

Trädgård

Alla bidrar efter förmåga till att underhålla trädgården. Detta gäller även snöröjningen. I förrådet vid cykelparkeringen finns redskap, krukor, jord, vattenslangar med mera.

Utnyttja gärna vår gemensamma grill. Kol och tändvätska använder du fritt, men fyller på när det tar slut. Använt grillkol tömmer du själv ut och lämnar rengjord grill och grillredskap.

I trädgården finns två möbelgrupper. Möblera gärna om ifall du behöver, men ställ tillbaka allt sedan.

Under våren (maj) och hösten (oktober) har föreningen städdag. Vid dessa tillfällen hyr föreningen en container/sopsäckar och röjer i trädgården, tar ut/in möbler och städar i gemensamma utrymmen. Efter städningen och gemensamt fika får deltagande medlem tillfälle att kasta sitt eget skräp i containern/sopsäckarna.

Vädringsbalkonger

På fastighetens östra sida finns tre vädringsbalkonger med visst möblemang. För allas trevnad är det rökfritt på våra vädringsbalkonger.